Specialist Intranet en Internet

Onze website is het gezicht van de provincie. Hiermee laten wij zien wie we zijn, wat we doen en treden we in contact met diverse partijen. Wij willen de website nog toegankelijker en klantvriendelijker maken! Zoek jij naar innovatieve oplossingen en fungeer jij als verbindend element tussen onze gebruikers, technische specialisten en leveranciers? Dan hebben we jouw kennis en kunde nodig om ons platform dat bestaat uit meerdere applicaties verder door te ontwikkelen!

Wat ga je doen?

Je hebt een van de meest zichtbare rollen bij de provincie Zuid-Holland. Jij gaat er namelijk voor zorgen dat onze website goed in de lucht blijft. Als specialist Intranet en Internet beheer je namelijk de applicaties die samen de website en intranet van de provincie Zuid-Holland vormen. Dit is onder andere een content management systeem, een e-formulieren applicatie, een stateninformatie system, een zoekmachine en een nieuwsbrievenapplicatie.

Een deel van de applicaties hosten we op de ICT infrastructuur van de provincie. Voor deze applicaties voor je het technisch applicatie beheer uit en zorg je dat ze optimaal functioneren. Dit doe je ondermeer door tijdig updates te installeren, de applicatie te monitoren en waar nodig te optimaliseren. Voor de applicaties van het platform waarvoor het beheer is uitbesteed, stuur je op operationeel niveau de betreffende leverancier aan. Bij vernieuwingen kun je de rol van begeleider krijgen en aanspreekpunt zijn voor de leverancier.

Voor de redactie ben je aanspreekpunt voor vragen over het gebruik van het CMS en voor het uitwerken van functionele vernieuwingen. Voor andere afdelingen vertaal je behoeftes voor digitale dienstverlening naar e-formulieren en implementeert ze. Je functioneert als klankbord voor de Infra Beheer coördinator en durft hierin een adviserende rol aan te nemen. Je werkt binnen een gezellig en professioneel team waar je als teamlid gevraagd wordt jouw steentje bij te dragen aan plezier en gedrevenheid in het werk. 

Wie ben jij?

  • Scherp op problemen en kansen, assertief en adequaat in acties.
  • Consequent in gedrag en professioneel in het werk.
  • Sterk in plannen en organiseren.
  • Initiatiefrijk bij de verbetering van de beheerprocessen binnen het team Infra Beheer.
  • Je drukt je mondeling en schriftelijk goed uit en je bent een stevige adviseur.

Waar heb jij ervaring mee?

  • Beheer van Content Management Systemen.
  • E-formulieren, DigiD en e-Herkenning.
  • Windows Server 2012R2, 2016.
  • Informatieveiligheidsaspecten van websites.

Over de provincie Zuid-Holland

Zuid-Holland is met 3,6 miljoen inwoners de dichtstbevolkte provincie van Nederland. De unieke ligging aan zee en in de Hollandse Delta maakt dat de provincie van oudsher een belangrijke rol speelt in Nederland. Zij levert een forse bijdrage aan de economie met de haven van Rotterdam, de glastuinbouw in het Westland en de teelt van bollen in de Bollenstreek. Er studeren 74.000 studenten aan drie topuniversiteiten en elk jaar worden 2,4 miljoen toeristen verwelkomd die hier genieten van de zee en de duinen, gevarieerde polderlandschappen met historische dorpskernen en van moderne architectuur en toonaangevende musea. Al die bedrijvigheid en al die mensen maken ook dat de provincie voor een aantal uitdagingen staat. Hoe blijf je goed bereikbaar? Hoe ga je om met de schaarse ruimte en energiebronnen? Hoe blijf je innoveren en op kop lopen? De provincie Zuid-Holland werkt samen met medeoverheden, bedrijven, kennisinstellingen en maatschappelijke partners aan de beantwoording van dat soort vragen.

Over de afdeling

Wil jij meewerken aan een slimmer, schoner en sterker Zuid-Holland? De provincie waar de onderwerpen data, technologie en informatieveiligheid hoog op de agenda staan. De provincie die in 2020 de meest transparante provincie wil zijn. Waar IoT onze rol als beheerder van wegen, water en groen drastisch gaat veranderen. Waar de ambitie om de best bereikbare provincie te zijn niet alleen meer over wegen gaat, maar ook over de digitale infrastructuur. Waar toegewerkt wordt naar ‘Public Intelligence’ en datagedreven samenwerken een belangrijk doel is. Waar opgavegericht en Agile werken bijdraagt aan het halen van doelen. Ben je er net als wij van overtuigd dat de digitale informatie- en communicatietechnologie een sleutelrol gaat spelen in onze nieuwe wereld? Hou je van innovatie en samenwerken in razend uitdagende projecten? Help dan mee om onze ambitie waar te maken een organisatie te worden die in expertise niet onder doet voor de markt en die de leiding heeft in de ontwikkeling en beheer van de eigen ICT en informatievoorziening! Je komt te werken bij een organisatie die er van overtuigd is dat we deze ambitie alleen kunnen waarmaken door ruimte en vertrouwen te geven aan onze medewerkers. Ruimte voor innovatie en lef. Dit ondersteunen we met veel mogelijkheden voor persoonlijke- en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Wat bieden wij?

Niet alleen onze functies zijn interessant, ook onze arbeidsvoorwaarden. We bieden een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Een 36-urige werkweek, flexibele werktijden en studiefaciliteiten. Je hebt de beschikking over een individueel keuzebudget (IKB) waardoor verschillende op geld te waarderen arbeidsvoorwaarden kunnen worden omgezet in een budget dat door jou vrij te besteden is. Verder krijg je bij ons een marktconform salaris en hebben we een prima pensioenregeling. Als jij je ontwikkelt, is dat ook goed voor de provincie. Daarom bieden wij je ruime mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.

Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd van één jaar met een maximumsalaris van € 4.158,69 bruto per maand (schaal 10).

Contact

Voor vragen over de inhoud van de vacature: Rainier Maas, Senior Adviseur, 070-4418828.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure: Danielle Nuts, Recruiter, 06-5006414.

Je kan tot en met 10 december op deze vacature reageren.

*Sollicitaties of cv’s die door (tussenkomst van) Werving en Selectie bureaus worden ingediend, worden niet geaccepteerd. Acquisitie in de breedste zin van het woord stellen wij niet op prijs.

Vanwege de overgang naar het private arbeidsrecht per 1 januari 2020, zal de aanstelling worden omgezet naar een arbeidsovereenkomst.

Vacature delen via:
Bedrijfsnaam:
Provincie Zuid-Holland
Afdeling:
Afdeling Informatisering en Automatisering (I&A)
Functietype:
Bepaalde tijd
Werkuren:
36 u/pw
Sluitingsdatum:
10-12-2019
Standplaats:
Den Haag
Terug naar boven