Adviseur Bruggen en Viaducten

Bruggen en viaducten zijn binnen de provincie Zuid-Holland voor alle weggebruikers belangrijk: voor voetgangers, fietsers, automobilisten, busreizigers, vrachtwagenbestuurders, beroepsschippers en waterrecreanten.
Help jij mee om onze infrastructuur duurzamer, efficiënter en effectiever te beheren en ben jij in staat om strategische ambities door te vertalen naar een passende onderhoudsstrategie voor onze civiele kunstwerken?
Word dan onze nieuwe collega!

Over de provincie Zuid-Holland

Zuid-Holland is met 3,6 miljoen inwoners de dichtstbevolkte provincie van Nederland. De unieke ligging aan zee en in de Hollandse Delta maakt dat de provincie van oudsher een belangrijke rol speelt in Nederland. Zij levert een forse bijdrage aan de economie met de haven van Rotterdam, de glastuinbouw in het Westland en de teelt van bollen in de Bollenstreek. Er studeren 74.000 studenten aan drie topuniversiteiten en elk jaar worden 2,4 miljoen toeristen verwelkomd die hier genieten van de zee en de duinen, gevarieerde polderlandschappen met historische dorpskernen en van moderne architectuur en toonaangevende musea. Al die bedrijvigheid en al die mensen maken ook dat de provincie voor een aantal uitdagingen staat. Hoe blijf je goed bereikbaar? Hoe ga je om met de schaarse ruimte en energiebronnen? Hoe blijf je innoveren en op kop lopen? De provincie Zuid-Holland werkt samen met medeoverheden, bedrijven, kennisinstellingen en maatschappelijke partners aan de beantwoording van dat soort vragen.

Dienst Beheer Infrastructuur (DBI)

Deze dienst zorgt dat onze provincie in beweging blijft en onze (vaar)wegen begaanbaar en bevaarbaar blijven. We dragen eraan bij dat de (vaar)weggebruiker veilig op de bestemming komt en het areaal in goede staat blijft. Zodat de burger, ons eigen personeel en onze aannemers zich ook veilig kunnen voelen. We beseffen dat we dit alleen kunnen doen in samenwerking met anderen. De gebruiker, de omwonende van een (vaar)weg, andere vaar- en wegbeheerders, aannemers en ingenieursbureaus: we hebben ze allemaal nodig om onze missie te kunnen waarmaken. Vlot en veilig over weg en water, samen met anderen! Dat is de missie waar DBI voor staat.

Wat ga je doen?

Als adviseur ga je kennis en ervaring opdoen in de voorbereiding of realisatie van nieuwbouw en/of onderhoud van vaste bruggen en viaducten. Je gaat kennis vergaren van een (deel) van de relevante normen en richtlijnen op het gebied van betonconstructies. Hierdoor ben je lerenderwijs in staat tactisch en operationeel te adviseren over onderhoud en vervanging aan collega’s, ingenieursbureaus en aannemers. Je werkt samen aan het opstellen, uitbesteden en begeleiden van slimme inspectie- en uitvoeringsprogramma’s. Met een team van adviseurs assetmanagement stel je een onderhoud strategie op die aansluit op provinciale ambities. Daarbij verdiep je je regelmatig in de richtlijnen, innovaties en ontwikkelingen in jouw vakgebied. Je gebruikt en beheert mede beheerdocumentatie. 

Wat neem je mee?

Je hebt kennis van betonconstructies opgedaan tijdens de studie Civiele Techniek (HBO/WO). Je hebt de interesse je te verdiepen in de mogelijkheden het beheer van de bruggen te verbeteren. Integraal denken en adviseren gaan je gemakkelijk af en jouw houding is altijd klant- en oplossingsgericht. Je beheerst de Nederlands taal goed.

Heb je dan ook nog het volgende in huis, reageer dan zeker!

  • Ervaring met projectmatig werken.
  • Ervaring in de betonbouw (bij ingenieur bureau of aannemer).
  • Constructieve rekenkundige kennis.
  • Aanleg om softwarepakketten je snel eigen te maken.
  • Ervaring met system engineering.
  • Ervaring met asset management.
  • Ervaring in politiek bestuurlijke omgeving.

Competenties

Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, samenwerken, analyserend vermogen, intiatief ontplooien, plannen en organiseren, kritisch zijn.

Wat bieden wij?

Niet alleen onze functies zijn interessant, ook onze arbeidsvoorwaarden. We bieden een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Een 36-urige werkweek, flexibele werktijden en studiefaciliteiten. Je hebt de beschikking over een individueel keuzebudget (IKB) ter waarde van 22,37% bovenop jouw salaris dat door jou vrij te besteden is. Verder krijg je bij ons een marktconform salaris en hebben we een prima pensioenregeling. Als jij je ontwikkelt, is dat ook goed voor de provincie. Daarom bieden wij je ruime mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.

Je krijgt een vaste aanstelling met een maximumsalaris van € 4.158,69 (schaal 10) bruto per maand.

Contact

Voor vragen over de inhoud van de vacature: Mirza Milosevic, Hoofd Eenheid Advies Beheer Assets DBI, 06-31676215.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure: Danielle Nuts, Recruiter, 06-50064141.

#beton #bruggen #advisering #onderhoud  #assetmanagement #projectmanagement

Sollicitaties of cv’s die door (tussenkomst van) Werving & Selectie bureaus worden ingediend, worden niet geaccepteerd. Acquisitie in de breedste zin van het woord stelt de provincie niet op prijs.

Vacature delen via:
Bedrijfsnaam:
Provincie Zuid-Holland
Afdeling:
Dienst Beheer Infrastructuur
Functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd
Werkuren:
36 u/pw
Sluitingsdatum:
08-12-2019
Standplaats:
Den Haag
Terug naar boven